بازدید رئيس شورای اسلامی شهر صدرا و رئیس سازمان فرهنگی شهرداری از مجتمع مسکونی رضوان ۱ و حضور صمیمی در بین بازیکنان تیم فوتبال شهرداری صدرا

تاریخ درج خبر : 1400/7/3

به گزارش سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری صدرا در ادامه بررسی و بازدید از ظرفیت های فرهنگی و مجتمع های مسکونی شهر صدرا، فیروزمند رئیس شورای اسلامی شهر صدرا به همراه فرج زاده رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی، ورزشی شهرداری صدرا با حضور در مجتمع رضوان یک ضمن بازدید از وضعیت فرهنگی و ورزشی مجتمع و شرایط این محل سکونت شهروندان، با  حضور در جمع هیئت مدیره و برخی از ساکنین مجتمع در جریان مشکلات، نیازمندی‌ها و مسائل مورد نیاز شهروندان در این مجموعه از شهر صدرا قرار گرفتند.
همچنین با حضور در جمع تیم ورزشی کارکنان شهرداری، توسعه و تقویت ورزشهای همگانی را خواستار شدند.