پرونده مسابقات ورزشی کارکنان شهرداری صدرا با معرفی برگزیدگان بسته شد

تاریخ درج خبر : 1400/12/9

مسابقات ورزشی  ویژه  دهه مبارک  فجر با معرفی برگزیدگان هر رشته به کار خود پایان داد.

در رقابت های فوتسال که با 8 تیم و در دو مرحله گروهی و حذفی برگزار شد،تیم شهید حججی  به سرپرستی آقایان رضا انصاری و علی حیدر انصاری و با مربیگری محمود دولتخواه و متشکل از آقایان بهزاد پرنیان شهردار صدرا،هادی ابراهیمی،سید صادق صدر،مهدی زارع خفری،فرهاد رضازاده،محمد مهدی شریفی،شهرام طاهری،محمد جواد دهقان و محمدرضا ایلان ،مقام اول این دوره از مسابقات را کسب کرد. تیم های شهید سلیمانی (شورای اسلامی شهر) و فضای سبز نیز به ترتیب در جایگاه دوم و سوم قرار گرفتند.

عنوان تیم اخلاق مسابقات نیز به تیم شهید ترکمان (حراست) رسید.

تیم شهید حججی قهرمان این مسابقات پس از پایان رقابت ها ، با حضور تمامی بازیکنان و کادر تیم ، مهندس علی حیدر انصاری معاون معماری و شهرسازی و رضا انصاری معاون توسعه، مدیریت و منابع انسانی جام قهرمانی را به دکتر پرنیان شهردار صدرا اهدا کردند.

رقابت های تنیس روی میز نیز با 34 شرکت کننده و در سه گروه  و به صورت دوره ای برگزار شد که آقایان محمد گودرزی با کسب 15 امتیاز مقام اول،هادی ابراهیمی با کسب 12 امتیاز مقام دوم و رضا ناصری نژاد با کسب 9 امتیاز مقام سوم این رقابت ها را کسب کردند.