اجتماع بزرگ "نمک پروردگان حسنی"

تاریخ درج خبر : 1401/2/19

اجتماع روزه اولی‌ها تحت عنوان "نمک پروردگان حسنی" با مشارکت سازمان فرهنگی،اجتماعی،ورزشی شهرداری صدرا در سومین حرم اهل بیت(ع) حضرت شاهچراغ(ع)، برگزار شد.

اجتماع روزه اولی‌ها در نقاط مختلف استان فارس، با مرکزیت و محوریت سومین حرم اهل بیت(ع) حضرت شاهچراغ(ع)، تحت عنوان "نمک پروردگان حسنی" با حضور هزاران دختر و پسر کودک، نونهال و نوجوان،با مشارکت سازمان فرهنگی،اجتماعی،ورزشی شهرداری صدرا در حرم مطهر حضرت احمدبن موسی(ع) برگزار شد.

امسال و با هدف نمود مطلوبتر دین‌داری، دین‌باوری و دین مداری جامعه به ویژه گروه کودکان، نونهالان و نوجوانان، همانند سال گذشته برنامه‌های مختلفی با مسئولیت معاونت اجتماعی سپاه فجر استان فارس به همراهی نهاد‌های فرهنگی استان اجرایی شده است که اجتماع "نَمک پروردگان حَسنی" یکی از مهمترین این رویداد‌ها به شمار می‌رود.