ارتقای فرهنگ عمومی در شهر صدرا با تعمیق مبانی فرهنگی اسلامی - ایرانی و توجه به نیاز شهروندان ضرورت فعالیت فرهنگی است

تاریخ درج خبر : 1400/8/10

در مراسمی از وب‌سایت سازمان  فرهنگي،اجتماعی،ورزشی شهرداری صدرا با حضور اعضای شورای اسلامی شهر صدرا رونمایی شد.

مهدی کشاورزی سخنگوی شورای اسلامی شهر صدرا اظهار داشت: اعضای شورای اسلامی شهر صدرا با حضور در سازمان فرهنگی، اجتماعی،ورزشی شهرداری صدرا ضمن بررسی اقدامات فرهنگی در حوزه های مختلف شهری، در مراسمی از وب سایت اختصاصی سازمان فرهنگی، اجتماعی، ورزشی شهرداری صدرا رونمایی کردند.

ایشان ضمن تاکید بر اجرای هدفمند و موثر اقدامات فرهنگی گفت: باتوجه به شرایط کرونا و ممنوعیت تشکیل بسیاری از اجتماعات انسانی،تمرکز بر فضای مجازی و ایجاد زیرساختهای آن از موارد مورد نظر شورای اسلامی شهر صدراست که در این آیین یکی از ضرورت‌های این امر، تحقق یافت.

سخنگوی شورای اسلامی شهر صدرا بیان داشت: با توجه به شرایط ویژه و تنوع قومیتی مختلف در شهر صدرا،فرهنگ و فرهنگ سازی از اهم برنامه های شورای ششم بوده است و سازمان فرهنگي شهرداری  می بایست در این راستا نظام ارزشی اسلام را مبنای برنامه‌ریزی‌های خود قرار داده و خواهان ارتقای فرهنگ شهر صدرا با مبانی فرهنگی اسلامی و ارزشی باشد.ارتقای فرهنگ عمومی در شهر صدرا با تعمیق مبانی فرهنگی اسلامی - ایرانی و توجه به نیاز شهروندان ضرورت اجتناب ناپذیر فعالیت فرهنگی است

وی خاطر نشان کرد: ایفای چنین رسالت مهمی نیازمند وجود متولیان توانا و برنامه‌ریزان و مجریان توانمند درکلیه دستگاه های اجرایی است كه در انجام این وظیفه خطیر، سازمان فرهنگی،اجتماعی،ورزشی شهرداری صدرا به‌عنوان یک بازوی مهم و موثر در شهر اقدام می‌کند.

در ادامه فرج زاده رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی، ورزشی شهرداری صدرا نیز با اشاره به راه‌اندازی سایت سازمان  فرهنگي،اجتماعی،ورزشی اظهار كرد: در جهت تحقق رهنمودهای حضرت امام (ره) و فرامین مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم در عرصه‌های فرهنگی، ترویج و تقویت فرهنگ و تفکر انقلابی برگرفته از اسلام ناب محمدی (ص)  و در بین مردم و ایجاد بستر مناسب جهت طرح، اجرا و انعکاس اخبار سازمان و آشنایی شهروندان با اقدامات و فعالیت های فرهنگی،هنری،اجتماعی،ورزشی و با رویکرد ارتقاء کیفیت فعالیت‌ها و برقراري ارتباط مناسب با مخاطبان،اقدام به راه‌اندازی این وب سایت گردید.

وي افزود: علاقه مندان میتوانند برای دسترسی به اين وب‌سایت به آدرس

مراجعه فرمایند.

از قسمت‌های مختلف وب‌سایت می‌توان به بخش اخبار، پرونده ویژه تصویری،عطر گل یاس،ثبت ایده های فرهنگی و هنری ،گالری تصاویر و فیلم و مستندهای تولیدی در شهر  و... اشاره كرد كه شهروندان عزیز می‌توانند از آخرين و تازه‌ترین اخبار و فعالیت‌های فرهنگي مطلع شوند.