اختتامیه اردوهای جهادی مهندسین استان فارس با اجرای رزمایش خدمت بی منت بسیج مهندسین در شهر صدرا

تاریخ درج خبر : 1401/6/21

این برنامه با حضور اعضای بسیج مهندسین شهر صدرا به همراه، دکتر پرنیان شهردار، مهندس عزیزی رییس و اعضای شورای اسلامی،مهندس روشن سرپرست شرکت عمران و صدرا اعضای هیئت مدیره و مدیران و معاونین شهرداری و شرکت عمران از کنار یادمان شهدای گمنام شهر صدرا آغاز شد.

در این رزمایش که سرهنگ همتی فرمانده سپاه ناحیه امیرالمومنین علیه السلام شهر صدرا، سرهنگ حسن عبداله زاده جانشین فرمانده سپاه فجر، سرهنگ امیر جاهدی جانشین فرمانده سپاه فجر فارس در اقشار بسیج، سرگرد نیما زارع مسئول سازمان بسیج مهندسین استان فارس حضور پیدا کردند در برنامه ای از پیش تعیین شده از نقاط مختلف شهر صدرا بازدید شد.

در جلسه میز خدمت جهادی نیز مدیران شهری به همراه رؤسای دستگاههای خدمات رسان برق و گاز و مخابرات به مشکلات شهروندان رسیدگی نمودند.

در جلسه اختتامیه که در شرکت عمران شهر صدرا برگزار شد، گزارش رزمایش و دستاوردهای یک روزه در حضور جانشین فرمانده سپاه فجر، احصاء و بر حل مصوبات و تصمیمات اتخاذ شده تأکید شد.