محکوم کردن حادثه تروریستی شاهچراغ

پیام تسلیت شهردار و رئیس شورای اسلامی شهر صدرا در پی حادثه تروریستی شاهچراغ

تاریخ درج خبر : 1401/8/6

دکتر بهزاد پرنیان شهردار و مهندس هاشم عزیزی رئیس شورای اسلامی شهر صدرا در پیامی ضمن محکوم کردن حادثه تروریستی شاهچراغ، شهادت جمعی از هموطنان در این حادثه را تسلیت گفتند.

متن پیام به شرح ذیل می باشد:

بسم الله الرحمن الرحیم

فَلَا تَحْسَبَنَّ اللَّهَ مُخْلِفَ وَعْدِهِ رُسُلَهُ ۗ إِنَّ اللَّهَ عَزِیزٌ ذُو انْتِقَامٍ

حادثه تلخ و تاسف بار شهادت جمعی از زوار حرم حضرت شاهچراغ(ع) در شهر شیراز به دست تروریست‌های داعش، جنایت هولناکی بود که موجب تاثر و اندوه فراوان گردید.
ضمن اهانت به ساحت مقدس سومین حرم مطهر اهل البیت (ع) ، عده ای از هم وطنان عزیزمان ، به خاک و خون کشیده شدند.

اینجانبان ضمن محکوم کردن این جنایت وحشیانه، این حادثه ناگوار را به ساحت مقدس امام زمان، حضرت ولیعصر (عج)، رهبر معظم انقلاب (مد ظله العالی)، ملت ایران ، به‌ویژه خانواده‌های شهدای این حادثه تسلیت عرض نموده، از درگاه ایزد منّان برای آن شهدا، علوّ درجات و همنشینی با سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) و برای بازماندگان آنها صبر و سلامتی و برای مجروحین این حادثه تروریستی، آرزوی سلامتی می‌نماییم.

بهزاد پرنیان شهردار صدرا

هاشم عزیزی رئیس شورای اسلامی شهر صدرا