به مناسبت روز پرستار برگزار شد

تجلیل از پرستاران بیمارستان پیوند اعضا ابوعلی سینا و سوانح سوختگی امیرالمومنین (ع)

تاریخ درج خبر : 1401/9/9

تجلیل امام جمعه شهر صدرا ، شهردار، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر صدرا ، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج امیر المومنین (ع) و رئیس سازمان فرهنگی ، اجتماعی ورزشی شهرداری صدرا از پرستاران بیمارستان پیوند اعضا ابوعلی سینا و سوانح سوختگی امیرالمومنین (ع)  به مناسبت ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار

همزمان با میلاد با سعادت حضرت زینب (س) و گرامیداشت روز پرستار، طی مراسمی با حضور حجت الاسلام والمسلمین موسوی امام جمعه شهرصدرا ، دکتر پرنیان شهردار صدرا ، مهندس عزیزی رئیس شورای اسلامی شهر صدرا ،  مهندس زارع عضو شورای اسلامی ، سرهنگ همتی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج امیر المومنین (ع)  و فرج زاده رئیس سازمان فرهنگی ، اجتماعی ورزشی شهرداری صدرا از پرستاران بیمارستان  پیوند اعضا ابوعلی سینا و سوانح سوختگی امیرالمومنین (ع) تجلیل شد .