تشریح ویژه برنامه های ماه مبارک رمضان در شرایط ویژه کرونایی/ همدلی و همراهی همه نیروهای انقلاب، رمز موفقیت و اثرگذاری فعالیتهای فرهنگی

تاریخ درج خبر : 1400/4/19

در جلسه ای با حضور رابطین فرهنگی مساجد شهر صدرا، ضمن تقدیر از فعالیت های هماهنگ و منسجم صورت گرفته، برنامه های ماه مبارک رمضان و اقدامات آتی سازمان فرهنگی تشریح شد.

فرج زاده رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی، ورزشی شهرداری صدرا با تشکر از همراهی و همدلی ائمه محترم جماعات، اعضای کانونهای فرهنگی و پایگاههای مقاومت بسیج، رابطین مساجد، هیئت امناء و همه اصحاب مسجد گفت: مساجد سنگر دفاع از ارزشهای انقلاب اسلامی و خدمت به مردم است و با همدلی و هم افزایی اصحاب مسجد و متولیان هریک از مجموعه های فرهنگی، حرکت های فرهنگی در شهر استمرار پیدا می کند.

ایشان با اشاره به برنامه های فرهنگی در سال 1400 بیان داشت: سیاست قطعی شهرداری و تأکید دکتر پرنیان شهردار محترم صدرا، استفاده از تمام ظرفیتهای بومی و شهری و تقویت ساختارهای مردم محور فرهنگی است که نمونه آن برگزاری متمرکز جشن های نیمه شعبان در 22 نقطه شهر صدرا با مشارکت تمام مجموعه های فرهنگی شهری بود.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی، ورزشی شهرداری صدرا با اشاره به حوزه های مختلف فضاسازی شهری، ساختارسازی وتقویت مجموعه های فرهنگی، ایجاد امکانات ورزشی عمومی نظیر پیاده راه سلامت، ارتباط با اجتماعات انسانی و مجتمع های مسکونی، توسعه فرهنگ کتابخوانی و راه اندازی کتابخانه ها در نقاط مختلف شهر، برگزاری مسابقات متنوع فرهنگی و چالش های ورزشی، تولید محتواهای انیمیشنی و آثار هنری، تهیه مستندهای مختلف از اقدامات اجتماعی افزود: امروز علی رغم مشکلات انبوه شهری، با حمایت های دکتر رحیمی استاندار محترم فارس و توجه ایشان به قالب های جدید و فراگیر فرهنگی توانسته ایم با همراهی امام جمعه محترم شهر صدرا و عزیزان ناحیه مقاومت بسیج حضرت امیرالمؤمنین(ع) و پایگاههای مقاومت و کانونهای فرهنگی مساجد و همچنین سازمانهای مردم نهاد و مجموعه های فعال شهری، شاهد یک حرکت فراگیر فرهنگی در ایجاد نشاط و تقویت سبک زندگی اسلامی ـ ایرانی باشیم.

فرج زاده رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی، ورزشی شهرداری صدرا با اشاره به محدودیت های شرایط کرونایی و عدم امکان برگزاری بسیاری از برنامه های جمعی اظهار داشت: در ماه مبارک رمضان علاوه بر تولید برنامه های کوتاه موشن گرافی و انیمیشن و همچنین تهیه مستند های کوتاه با موضوع رعایت انصاف، افطاری های ساده، با انجام برنامه های عبادی مشترک در خانواده ها و همچنین برگزاری مسابقات قرآنی در بستر فضای مجازی، برگزاری مسابقات فرهنگی مختلف نظیر کتابخوانی و چالش های متنوع ویژه این ایام، برگزاری برنامه های جزء خوانی قرآن در کنار فضاسازی مرتبط شهری، میهمان منازل مؤمنان روزه دار و شهروندان خوب شهر صدرا خواهیم بود.

در این جلسه نمایندگان هریک از مساجد شهر صدرا به بیان نظرات، دیدگاهها و نیازمندی های مجموعه های فرهنگی در شهر صدرا پرداختند و افق پیش رو را امیدوارکننده دانستند.