خدمت رسانی سازمان فرهنگی،اجتماعی،ورزشی شهرداری صدرا

اقدامات اجرایی کاروان خدمت در شهرصدرا به راه افتاد

تاریخ درج خبر : 1402/11/11

برگزاری کاروان خدمت شهرداری و شورای اسلامی شهر صدرا، جهت رفع مشکلات شهروندان با حضور مهندس شیبانی فرماندار شیراز،مهندس پارسایی شهردارصدرا ،اعضای شورای اسلامی شهر صدرا و معاونین شهرداری صدرا جهاد خدمت رسانی در این شهر را از منطقه کشاورزی آغاز کردند.

در این راستا سازمان فرهنگی شهرداری صدرا نیز با نصب استیکر در ایستگاههای اتوبوس با هدف فرهنگ سازی و تشویق شهروندان به رعایت اصول شهروندی، تشویق به ازدواج و فرزند آوری و ترویج کتاب و کتابخوانی همچنین برگزاری مسابقه کتابخوانی با همکاری مسجد امام جعفرصادق علیه السلام و اهدای لوازم ورزشی، کتاب، میز تحریر و قفسه کتاب به کتابخانه مسجد، تعویض پرچم های میدان کشاورزی، نصب بنرهای فرهنگی با موضوعات عفاف و حجاب، ساخت و نصب دروازه در زمین فوتبال مجتمع های محله، تعمیر نورپردازی المان های شهدای محله ی کشاورزی و دیدار با خانواده های شهدا از برنامه این طرح بود که با هدف امید آفرینی و خدمت به شهروندان اجرا گردید.