به مناسبت تحويل سال نو برگزار شد

برپایی جشن تحویل سال ۱۴۰۳ در جوار قبور مطهر شهدای گمنام

تاریخ درج خبر : 1403/1/6

ویژه برنامه ی تحويل سال با عنوان نوروز شهدایی با حضور دکتر پارسایی شهردارو اعضای شورای اسلامی شهر صدرا در حسینه سیدالشهدا و سپس گلباران یادمان شهدا در صدرا برگزار گردید.

این مراسم از ساعت ۵:۳۰ الی ۷:۳۰ روز چهارشنبه اول فروردین ماه ۱۴۰۳ با حضور دکتر پارسایی شهردار؛مهندس شجاعیان و مهندس زارع از اعضای شورای اسلامی شهر صدرا، معاونین شهردار، تعدادی از کارکنان شهرداری صدرا، سرهنگ همتی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه امیرالمومنین(ع) و تعدادی از شهروندان صدرا که توسط سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری صدرا به مناسبت آغاز سال جدید در جوار شهدای گمنام این شهر برگزار گردید.

پس از تحویل سال ۱۴۰۳ و پخش مستقیم پیام رهبری حاضرین در این جشن با حضور در یادمان شهدای گمنام شهر صدرا و عطرافشانی و نثار گل، سال نو را با ياد شهدا آغاز كردند