پاسداشت عملیات غرور آفرین

قدردانی شهردار؛ رئیس و اعضای شورای اسلامی صدرا از فرمانده سپاه صدرا برای عملیات وعده صادق

تاریخ درج خبر : 1403/1/28

دکتر مجتبی پارسایی شهردار ، مهندس آرش محمدی رئیس شورا، مهندس فیروزمند رئیس کمیسیون اجتماعی فرهنگی و ورزشی شورای اسلامی صدرا و معاونین و مدیران شهرداری باحضور در ناحیه مقاومت بسیج امیرالمونین(ع) سپاه صدرا از سرهنگ همتی فرمانده این ناحیه قدردانی کردند.

درحاشیه این دیدار دکتر پارسایی شهردار صدرا با غرورآفرین خواندن این حمله گفت: مردان میدان، قلب میلیون‌ها مردم آزاده را شاد کردند. عملیات ظفرمندانه «وعده صادق» که دفاعی مشروع در پاسخ به اقدامات شرارت آمیز رژیم جعلی صهیونیستی بود تعریفی نو از موازنه قدرت و بازدارندگی را به رخ جهانیان و دشمنان اسلام و ایران کشید.

ازین اقتدار نیروهای مسلح ایران سرافرازمان خیلی خوشحالیم و به خود می بالیم.ضمن ابراز شکر و سپاس فراوان از نیروهای جان برکف از خداوند متعال سلامتی و سرافرازی روزافزون را از صمیم قلب برایشان خواستاریم.