به مناسبت روز ارتش

شهردار صدرا با حضور در مرکز علوم و فنون مکانیزه شیراز باسرتیپ دوم ستاد ابوالقاسم رضایی فرمانده ارشد آجا در استان فارس و کهگیلویه و بویراحمد دیدار کرد

تاریخ درج خبر : 1403/1/30

دکتر مجتبی پارسایی شهردار؛ سرهنگ همتی فرمانده سپاه؛ مهندس فیروزمند؛ مهندس عزیزی؛ مهندس زارع و دکتر صادقی از اعضای شورای اسلامی شهر صدرا و خانم احمدی رئیس سازمان فرهنگی؛اجتماعی ورزشی شهرداری صدرا و تعدادی از پرسنل شهرداری با حضور در مرکز علوم و فنون مکانیزه شیراز باسرتیپ دوم ستاد ابوالقاسم رضایی فرمانده ارشد آجا در استان فارس و کهگیلویه و بویراحمد و همچنین سرهنگ فرهادی رئیس قرارگاه ارشد نظامی استان فارس و کهکیلویه و بویراحمد دیدار کردند.

در این دیدارها دکتر پارسایی شهردار صدرا ضمن تبریک روز ارتش گفت: آرزوی توفیق داریم برای تمام نیروهای جان برکف مسلح و دعا میکنیم همه این عزیزان کما فی السابق در مسیر خدمت به مردم موفق باشند و همچنان اقتدار جمهوری اسلامی رقم بخورد.و ارتش همه جا اقتدار و صلابت خود رابه رخ کشدیده است و چه در دوران دفاع مقدس چه اکنون همیشه جان فدایی خود برای ملت را به عینه در همه عرصه ها نشان داده است.

سرتیپ دوم ستاد ابوالقاسم رضایی فرمانده ارشد آجا در استان فارس و کهگیلویه و بویراحمد ضمن خوشامد گویی گفت: تشکر میکنم از تک تک شما که از شهر صدرا تشریف آوردید و این محبت شما را هیچ وقت فراموش نمیکنم و این نشان دهنده محبت شماست به سرباز این نظام که این دیدار در یادم همیشه ماندگار خواهد بود.

وی در ادامه بیان کرد: درواقع روز ارتش متعلق به همه آحاد جامعه است و این بصیرت و دوراندیشی امام راحل(ه) را نشان میدهد و این تدبیر خاص حضرت امام را میرساند که در ان دوران یک روز یعنی ۲۹ فروردین را به نام ارتش نامگذاری کردند.ارتشی که همیشه حاضر و برای خدمتگزاری و جان برکف بودن همواره آماده است.

سرهنگ فرهادی رئیس قرارگاه ارتش فارس و کهکیلویه و بویراحمد نیز از حضور شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر صدرا و فرمانده سپاه جهت گرامیداشت روز ارتش تشکر و قدردانی کرد.

اعضای شورای اسلامی صدرا و سرهنگ همتی فرمانده سپاه صدرا نیز مطالبی را درمورد روز ارتش بیان کردند.