پنجمین جشنواره فرهنگی ورزشی کارکنان شهرداری های استان فارس برگزار کرد

کسب مقام نخست شهرداری صدرا در پنجمین جشنواره فرهنگی ورزشی کارکنان شهرداری های استان فارس

تاریخ درج خبر : 1403/4/24

کاروان ورزشی شهرداری صدرا توانست در مجموع چهار رشته مقام نخست پنجمین جشنواره فرهنگی ورزشی کارکنان شهرداری های استان فارس که تیر ماه 1403 به میزبانی سپیدان برگزار شد را به خود اختصاص دهد.

کاروان ورزشی صدرا توانست در مجموع چهار رشته مقام اول پنجمین جشنواره فرهنگی ورزشی کارکنان شهرداری استان فارس را به خود اختصاص دهد. در پنجمین دوره مسابقات کارکنان شهرداری های استان فارس: رقابت کنندگان در چهار رشته( فوتسال؛ پنالتی بسکتبال؛ دارت و طناب کشی) به مدت ۲ روز در سالن انقلاب شهرستان سپیدان باهم به رقابت پرداختند که کاروان ورزشی اعزامی از شهرداری صدرا با اقتدار تمام توانست مقام اول تیمی این دوره از مسابقات را کسب کند .در رشته پرطرفدار فوتسال که با شرکت ۱۶ تیم برگزار شد، تیم شهرداری صدرا با بازی های خوب در مرحله گروهی و حذفی این مسابقات با شکست تیم‌ لامرد در مسابقه پایانی با نتیجه دو بر یک موفق به کسب مقام قهرمانی شد. در رشته پنالتی بسکتبال دونفر از شرکت کنندگان از شهرداری صدرا مقام های اول و دوم، در رشته دارت با ۴ شرکت کننده در رده سوم و در رشته طناب کشی توانست مقام چهارم را در بین تیم های شرکت کننده کسب کند. نتیجه نهایی کسب شده در مجموع چهار رشته با کسب ۱۴۶ امتیاز به مقام اول در پنجمین دوره مسابقات شهرداری های فارس دست پیدا کرد. پارسایی شهردار صدرا ضمن تبریک به تک تک بازیکنان شهرداری صدرا گفت: جا دارد از همکاری و مساعدت اعضای شورای اسلامی شهر صدرا در اعزام این کاروان به این دوره از مسابقات صمیمانه تشکر و قدردانی کنیم و امیدواریم حضور مستمری در دوره های بعد این مسابقات داشته باشیم . اسامی ورزشکاران شهرداری صدرا در کاروان اعزامی به این دوره از رقابت ها ؛ خداکرم فیروزمند؛ محمدگودرزی فرد؛ احسان فرجی؛امین آزادی؛ سیدصادق صدر؛ سیدسامان موسوی؛ سجاد عیدی پور؛ مهدی زارع خفری؛ فرهاد رضا زاده؛ هادی ابراهیمی؛ رضا ناصری می باشد.